BETA IRODATECHNIKA
Szerviz és Szaküzlet
Keresés
 
 
 
Nyomtató, iratmegsemmisítő és telefonközpont szerviz távvezérlés, mobiltelefon, gsm, sms, hívás, fűtés, lámpa, világítás, kapu, elektromos, távolról, neten, intertneten, online, sim 1149 Budapest Egressy út 62. - XIV. kerület, Zugló távvezérlés, mobiltelefon, gsm, sms, hívás, fűtés, lámpa, világítás, kapu, elektromos, távolról, neten, intertneten, online, sim Nyomtató szerviz távvezérlés, mobiltelefon, gsm, sms, hívás, fűtés, lámpa, világítás, kapu, elektromos, távolról, neten, intertneten, online, sim Tel.: 061-363-3588 Service & repair
English version
x

Áraink a kialakult helyzetben szinte óráról órára változnak. Emiatt a weboldalon szereplő minden termék ára tájékoztató jellegű. Vásárlási igényét javasoljuk, hogy adja le a webshopban, melyet ajánlatkérésnek tekintünk.

Távvezérlés mobiltelefonnal

Mikrokontroller alapú, GSM átjelző és távvezérlő. Egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető. Mobiltelefonról SMS-sel programozható és vezérelhető. A két bemenetére érkező vezérlőjel, az előre beállított két telefonszámra hívást kezdeményez és SMS-t küld. A kimenete SMS-sel vezérelhető. Segítségével bármilyen eszközt távolról is működtethet.

Távvezérlés mobiltelefonnal- Egyszerű kezelés
- Négysávos, (850/900/1800/1900MHz) integrált GSM hívómű.
- Egyszerűen, SMS-ekkel programozható.
- Értesítés hívással vagy SMS-ben 2 telefonszámra.
- 2 indító bemenet.
- 1 nyitott kollektoros vezérlő kimenet.
- SMS-sel vezérelhető kimenet.
- LED-es állapot kijelzés.
- Kompakt méret.
- Műanyag készülékház.
- Sorkapcsos vezeték csatlakozás.
- Tápfeszültség: 9-15VDC.
- Áramfelvétel: maximum 300mA.
- Működési hőmérséklet: -35°C - +55°C.
- Méretei: 108mm x 52mm x 30mm.
- CE minősítés.

38.000 Ft + áfa
Az ár tartalmazza a programozást, betanítást üzletünkben.

Funkciók

Ez egy mikrovezérlő alapú eszköz, melyet automatizálási, vagy riasztó rendszerek állapotának jelzésére és egy elektronikus eszköz nyitott kollektoros működtetésére használhat.

Működés leírása

A távjelző és vezérlő rendszer a GSM hálózatot használja a bemenetek állapot átjelzésére (a rendszer egy zónájának aktiválása esetén) a rögzített felhasználókhoz. Továbbá információt kaphat a bemenetek bekapcsolt/visszaállt állapotáról, a felhasználók programozhatják a rendszert és a felhasználók a rendszer kimenetét használva vezérelhetnek egy elektronikus eszközt.
A rendszer két , alaphelyzetben nyitott (NO) digitális bemenettel rendelkezik, melyek 1. és 2. zóna elnevezésűek. Az eszköz is vezérelhet (nyitott kollektoros kimenet) a rögzített felhasználó által küldött megfelelő szövegű SMS üzenettel. Használhatja például be- vagy kikapcsolhat vele fűtést, világítást, nyithatja a kaput, stb. A rendszer áramszünet esetén megjegyzi a kimenet állapotát. Miután beüzemelték a készüléket, folyamatos működésre alkalmas.
Amikor egy rögzített telefonszámról felhívják a rendszert, az eszköz válaszol a hívásra és a felhasználó 2 percig hallgathatja mi folyik a területen. Ez a funkció csak mikrofon csatlakoztatása esetén működik. A mikrofon nem alaptartozéka a készüléknek, a csomag nem tartalmazza. A rendszer visszautasítja az ismeretlen telefonszámokról érkező SMS üzeneteket és hívásokat. A bemenetek állapotáról a felhasználó SMS-ben, vagy hívással kaphat információt. A felhasználók engedélyezhetik vagy tilthatják a bemeneteket. Bármely telefonszám formátum használható, például: +36011111111, 861111111 111 vagy egyéb rövid telefonszámok, mint a 111. Nemzetközi telefonszámok esetén a „+“  vagy „00“ előhívókat kell használni.

Felhasználók rögzítése a SIM kártyára mobiltelefon használatával

A SIM kártyát helyezze be egy mobiltelefon készülékbe. A két felhasználói telefonszámot mentse el a SIM kártya memóriájába User1 és User2 név alatt. Ezeket a SIM kártya telefonkönyvébe kell rögzíteni a mobiltelefonnal. Csak a User1 felhasználó is rögzíthető. A rögzítés után a SIM kártyát helyezze be a készülékbe.

Felhasználó rögzítése telefonhívással

Helyezze be a SIM kártyát a készülékbe. Miután a készülék elindul, megnézi, hogy a User1és User2 szerepelnek-e a SIM kártya memóriájában. Ha a rendszer nem találja ezeket a felhasználókat, akkor vár egy telefonhívásra, melyre válaszol és elmenti a telefonszámot, mint User1 felhasználót.

MEGJEGYZÉS: ezzel a rögzítési móddal csak az 1. felhasználót programozhatja be.

Felhasználók rögzítése SMS üzenettel

Helyezze be a SIM kártyát a készülékbe. A felhasználók telefonszámát a következő formátumú SMS üzenettel rögzítheti: NRx:yyyyyyyy, ahol x - 1 vagy 2 (1. vagy 2. felhasználó), yyyyyyyy – felhasználó telefonszáma. Ezt a módszert használhatja mindkét  telefonszámhoz. Szintén ezt használhatja a felhasználói számok megváltoztatásához.

MEGJEGYZÉS: Ezt a módszert csak a kijelölt telefonszámok - 1. és 2. felhasználók - alkalmazhatják, egyéb, nem rögzített telefonszámokról ez a módszer nem működik.

SMS értesítés

Amikor a digitális bemenet (1. zóna vagy 2. zóna) aktív, a felhasználó a „Triggered ZONE1“ vagy „Triggered ZONE2“ szöveges SMS üzenetet kapja. Amikor a digitális bemenet helyreáll, a felhasználó, a „Restored ZONE1“ vagy a „Restored ZONE2“ szöveges SMS üzenetet kapja.

HÍVÁS értesítés

Amikor a digitális bemenet (1.zóna vagy 2.zóna) aktív, a felhasználó információs hívást kap. Az eszköz mindkét telefonszámot felhívja, először az 1., majd a 2. felhasználót. Ha egy felhasználó 10 másodpercen belül válaszol a hívásra, akkor behallgathat, majd az eszköz bontja a hívást. Ez a funkció csak akkor elérhető, ha csatlakoztatott mikrofont. A mikrofont az alapcsomagolás nem tartalmazza.

MEGJEGYZÉS: Amikor a HÍVÁS üzemmódot használja, a felhasználó nem értesül arról, hogy melyik bemenet aktív és arról sem, hogy a bemenet visszaállt e.

Technikai jellemzők

Elektronikus és mechanikus jellemzők


Tápfeszültség 9-15V 300mA maximum
Áramfelvétel készenléti módban 30mA maximum
GSM modem frekvencia 850/900/1800/1900 Mhz
Digitális bemenetek (alaphelyzetben nyitott - NO) 2
Engedélyezett digitális bemeneti feszültség értékek 0-30V
Impulzus időtartam >600ms
Kimenetek száma 1
Kimenet terhelhetősége

Áramerősség - 500mA, Feszültség - 30V
Kimenet kapcsolása Nyitott kollektoros kimenet. Kimenet a COM-ra zár, amikor engedélyezve van.
Méretei 108x52x30mm
Működési hőmérséklet tartomány -35…+55oC


Az eszköz fő elemeinek rövidített jelentése

SMS távvezérlő eszköz fő elemei

GSM MODEM

GSM hálózat 850/900/1800M/1900 MHz modem

SIM CARD

SIM kártya

LED

LED kijelző

ANT

GSM antenna

MIC

Mikrofon

 

Ajánlatkérés

Küldés

Bankkártya elfogadó hely

Általunk forgalmazott márkák:
Brother       Brother, Panasonic       Canon       Canon, HP, Epson, egyéb       Codefon, Soyal, WS, Farfisa       Concorde       Dahle       Dircom       DSC, Micron, Satel, Sengate, Crow, Pyronix       Easton       Easycar       EDS       Epson       Excelltel       Exceltel       Fellowes, HSM, Rentz, Egyéb       Fellowes, Reco       Golmar       GSM adapterek       Használt nyomtatós számológép       Hikvision       Hikvision, CP Plus, Dahua, Concorde       HP       HSM       Intimus       Kobra       Leitz       Lexmark       Lexmark, Ricoh, Kyocera       Motorola       Panasonic       Paradox       Renz       Samsung       SASO       Sharp       UPS       WS