BETA IRODATECHNIKA
Szerviz és Szaküzlet
Keresés
 
 
 
Nyomtató szerviz Iratmegsemmisítő szerviz Panasonic telefonközpont javítás 1149 Budapest Egressy út 62. - XIV. kerület, Zugló ÚtvonalNyomtató szerviz útvonal tervezés Panasonic telefonközpont javítás Telefonközpont javítás Panasonic telefonközpont javításTel.: +3630 301 2033 Service & repair
English version
Keresés az oldalon
x

Julius 04-05 a szervizünk zárva tart ! kérjük használják mobilszámainkat 30 301-2033

Emiatt a weboldalon szereplő minden termék ára tájékoztató jellegű. Vásárlási igényét javasoljuk, hogy adja le a webshopban, melyet ajánlatkérésnek tekintünk.

Telefonközpont szerviz

Önnek is számít, hogy kommunikációja gördülékeny legyen?

Telefonközpont szerviz

Az Ön igényeire szabott telefonközpontokkal állunk rendelkezésre. Legyen az iskola, óvoda, iroda vagy nagyobb magántulajdonú ingatlan, mi kiváló minőségű és kedvező ár-érték arányú Panasonic, Excelltel és más márkájú telefonközpontokat javítunk és kínálunk. Ha szüksége van telefonközpont javításra, programozásra, helyszíni telefonhálózat kiépítésre, bővítőkre vagy kiegészítőkre, forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt csapatunk már 1992 óta számos projekten dolgozott, és gyakran hívnak minket, ha zörög a mellék, halk a vonal, villámcsapott készülékkel van probléma, vagy egyéb más hiba adódik a telefoközponttal, telefonnal.

Keressenek minket, segítünk megoldani a telefonközpontjaival kapcsolatos kihívásokat. Válassza a mi szakértelmünket telefonközpont szerviz területén!

Telefonközpont hiba esetén mit tapasztalunk?

A telefonközpont hibái különböző jelenségeket okozhatnak. Ezek a jelenségek változhatnak attól függően, hogy melyik hiba jelentkezik és milyen mértékben érinti a rendszert. Néhány általánosan tapasztalható jelenség a következők lehetnek:

 1. Hívás megszakadása vagy eldobása: Ez azt jelenti, hogy a felhasználó hívást kezdeményez vagy fogad, de a vonal váratlanul megszakad, vagy a hívás nem jut át a másik félhez. Ez lehet hardver- vagy hálózati probléma.

 2. Rossz hangminőség: A felhasználók zajt, recsegést, visszhangot vagy más hangminőségi problémákat tapasztalhatnak a hívás során. Ez lehet hardver- vagy hálózati probléma, valamint a hangkódolás vagy a kapcsolat minőségével kapcsolatos probléma.

 3. Lassú vagy akadozó adatkommunikáció: Ha a telefonközpont adatai lassan vagy szakadozva érkeznek meg a felhasználókhoz, akkor az internetes szolgáltatások, például webböngészés vagy adatátvitel lassú vagy instabil lehet.

 4. Nem elérhető szolgáltatások: Bizonyos hibák miatt bizonyos funkciók vagy szolgáltatások nem állnak rendelkezésre. Például lehet, hogy nem lehet hozzáférni a hangposta szolgáltatáshoz vagy a csoportos hívásokhoz.

 5. Hibaüzenetek vagy figyelmeztetések: A felhasználók értesítéseket vagy hibaüzeneteket kaphatnak a telefonkészülékük vagy a kapcsolatállapotuk kapcsán. Ezek az üzenetek általában arra utalnak, hogy valamilyen probléma van a telefonközponttal vagy a kapcsolattal.

A telefonközpont hiba oka

Telefonközpontoknál számos hibalehetőség fordulhat elő. Néhány közülük a következő:

 1. Hardverhiba: A telefonközpontokban található hardverelemek meghibásodhatnak. Ez lehet például hálózati kártya, processzor, memória vagy tárolóeszköz hibája. Ezek a hibák általában fizikai vagy elektromos problémákra vezethetők vissza.

 2. Szoftverhiba: A telefonközpontok által használt szoftverekben is előfordulhatnak hibák. Ez lehet programhiba, konfigurációs hiba vagy frissítési probléma. Ezek a hibák általában a rendszer működésére vagy a telefonközpont funkcióira gyakorolnak hatást.

 3. Hálózati problémák: A telefonközpontokat hálózatokhoz kell csatlakoztatni, és azoknak kommunikálniuk kell más rendszerekkel. Hálózati hibák, például kapcsolatvesztés, hálózati túlterhelés vagy szélessávú korlátozások befolyásolhatják a telefonközpontok működését.

 4. Hangminőség és kapcsolódási problémák: A telefonközpontok feladata a hang- és adatkommunikáció biztosítása. Hangminőségi problémák, például zaj vagy visszhang, valamint kapcsolódási problémák, például eldobott hívások vagy kapcsolódási időtúllépések befolyásolhatják a kommunikációt.

 5. Biztonsági kérdések: A telefonközpontoknak biztonságosnak kell lenniük, hogy megvédjék a rendszerre és a hálózatra csatlakozó felhasználók adatait. Biztonsági rések, például illetéktelen hozzáférés vagy rosszindulatú támadások, súlyos problémákat okozhatnak.

 6. Rendszer- vagy konfigurációs problémák: A telefonközpontok összetett rendszerek, amelyeket megfelelően be kell állítani. Helytelenül beállított rendszerek vagy hibás konfigurációk problémákat okozhatnak a rendszer működésében.

Ez csak néhány példa a telefonközpontoknál előforduló hibalehetőségekre. A hiba okának pontos meghatározása és azok megoldása általában szakértelmet és diagnosztikai eszközöket igényelnek.

Gyakori telefonközpont típusok

Gyakran használt telefonközpont típusok az alábbiak:

 1. Avaya:

  • Avaya IP Office
  • Avaya Aura
  • Avaya Definity
 2. Cisco:

  • Cisco Unified Communications Manager (CUCM)
  • Cisco Business Edition
  • Cisco CallManager Express (CME)
 3. Mitel:

  • Mitel MiVoice Business
  • Mitel MiVoice Office 250
  • Mitel MiVoice Connect
 4. NEC:

  • NEC SV9100
  • NEC SL2100
  • NEC UNIVERGE SV9300
 5. Panasonic:

  • Panasonic KX-NS700
  • Panasonic KX-NS1000
  • Panasonic KX-TDE Series
 6. Siemens:

  • Siemens OpenScape Business
  • Siemens HiPath 4000
  • Siemens OpenScape Enterprise
 7. ShoreTel (már Mitel):

  • ShoreTel Connect
  • ShoreTel IP Phone System
  • ShoreTel Sky

Panasonic telefonközpontokon belül:

 1. Panasonic KX-NS700: Ez egy közepes méretű IP telefonrendszer, amely alkalmas kis és közepes vállalkozások számára. Támogatja a hagyományos és IP alapú kommunikációt, valamint különböző telefonos funkciókat és bővítményeket kínál.

 2. Panasonic KX-NS1000: Ez egy nagyobb vállalati IP telefonrendszer, amely skálázható és rugalmas megoldást nyújt a nagyobb szervezetek számára. Támogatja az analóg, digitális és IP alapú eszközöket, valamint kiterjedt funkciókészletet és integrációs lehetőségeket biztosít.

 3. Panasonic KX-TDE Series: Ezek a hibrid telefonközpontok kombinálják az IP és az analóg kommunikációt. Támogatják az IP telefonokat, digitális hívóvonalakat, valamint a hagyományos analóg eszközöket. Rugalmas és skálázható megoldást nyújtanak kis és közepes méretű vállalkozások számára.

 4. Panasonic KX-TDA Series: Ez egy analóg és digitális telefonközpont sorozat, amely különböző funkciókat és lehetőségeket kínál. Támogatja az analóg és digitális eszközöket, és rugalmasan skálázható vállalati környezetben.

Az NS500 Telefonközpont választásra érdemes

 1. Nagy kapacitás: Az NS500 telefonközpont 6 analóg (CID-es) fővonalat, 2 digitális portot és 16 hívószámkijelzős, analóg mellékállomást tartalmaz. Ez lehetővé teszi a széles körű kommunikációt és a vállalati igényekhez való alkalmazkodást.

 2. Bővíthetőség: A rendszer könnyen bővíthető, mind fő-, mind mellékállomási oldalon. Amikor egy kabinetben az opcionális bővítőkártyák száma eléri a maximális kiépítést, egy bővítő kabinettel egészíthető ki a rendszer, így még nagyobb kapacitást biztosít.

 3. IP alapú eszközök támogatása: Az NS500 támogatja az IP alapú eszközök csatlakoztatását is, legyen szó SIP alapú VoIP, vagy társközpontoknál használt H.323-as protokollt támogató fővonalról. Ez lehetővé teszi az új technológiák használatát és az ipari szabványoknak való megfelelést.

 4. Integrálhatóság más gyártók készülékeivel: A Panasonic nagy hangsúlyt fordít más gyártók készülékeinek NS PBX-be integrálására is. Az NS500 kompatibilis más neves SIP készülékgyártók eszközeivel, így könnyen integrálható más rendszerekkel.

 5. Rugalmas funkciók: Az NS500 néhány funkciótól eltekintve megegyezik az NS1000 kommunikációs szerverrel. A funkciók és az IP képesség az NS1000 aktiváló kulcsaival aktiválhatók, így a rendszer rugalmasan igazítható az üzleti igényekhez.

 6. Biztonságos és megbízható: A Panasonic telefonközpontok kiváló minőségű és megbízható rendszerek, amelyek biztosítják a zavartalan és stabil kommunikációt a vállalatok számára.

 7. Könnyű telepítés és használat: Az NS500 telefonközpont könnyen telepíthető és használható. Az egyszerű beállítási lehetőségek és a felhasználóbarát kezelőfelület megkönnyíti a rendszer használatát és kezelését.

Miért jó választás a Panasonic KX-NS700?

 1. Rugalmas használat: Az NS700 egy egységes kommunikációs rendszer, amely könnyen karbantartható és rugalmasan bővíthető. Az egyszerű telepítés és karbantartás lehetővé teszi a gyors és hatékony beüzemelést. Emellett akár 250 felhasználót is képes kiszolgálni, így együtt növekedhet a céggel.

 2. Alacsony költségek: Az NS700 alacsony beruházási- és működési költségekkel jár. Az integráció a korábbi Panasonic rendszerekkel is könnyű és költséghatékony. Emellett támogatja a költséghatékony IP kommunikációt, és lehetőséget nyújt a mobiltelefon-integrációra is.

 3. Sokrétű kommunikációs lehetőségek: Az NS700 egyetlen rugalmas rendszer, amely hagyományos és IP portok kiszolgálására egyaránt alkalmas. Támogatja a vezeték nélküli eszközöket, az egyidejű hívásfogadást az azonos csoportba tartozó telefonszámon, valamint a hangposta szolgáltatást is. Emellett call center megoldást is biztosít várólista-jelentésekkel, folyamatos állapotfigyeléssel és tevékenységi riportokkal.

 4. Professzionális jellemzők a működés támogatására: Az NS700 beépített automata kezelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangvezérelt hívásirányítást és az üzenetek rögzítését, így soha nem szalaszt el egyetlen hívást sem. Emellett továbbfejlesztett hangposta rendszerrel is ellátott, amely lehetővé teszi a hangüzenetek e-mailben történő értesítését és továbbítását. A beszélgetések automatikus rögzítése és biztonsági mentése is megkönnyíti a problémák azonosítását és a vállalat fejlesztését.

Ajánlatkérés

Küldés

Bankkártya elfogadó hely

Általunk forgalmazott márkák:
Apple, Xiaomi       Brother       Brother, Panasonic       Canon       Canon, HP, Epson, egyéb       Codefon, Soyal, WS, Farfisa       CraftBot 3d nyomtatók       Dahle       Dircom       DSC, Micron, Satel, Sengate, Crow, Pyronix       Easton       Easycar       EDS       Epson       Excelltel       Exceltel       Fellowes, HSM, Rentz, Egyéb       Golmar       GSM adapterek       Használt nyomtatós számológép       Hikvision       Hikvision, CP Plus, Dahua, Concorde       HP       HSM       Intimus       Kobra       Leitz       Lexmark       Lexmark, Ricoh, Kyocera       Panasonic       Paradox       Renz       Samsung       SASO       Sharp       UPS       WS      

A jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Elfogadom
Elutasítom